The project aims for a sensible application of architecture and materials that will reinforce the site's character. The building consists in four modern and high quality units over three stories. A staircase defines different zones within the building and acts as a central part of the project.
 Although the architecture adopts a modern language, it emphasises a clear dialogue with the neighbourhood context.
 The compact dwelling provides a close contact with the surrounding nature. The ground floor hosts the main access to the house, while the first floor accommodates family activities with glazed walls providing views and light.
Bjørnheimveien_@RRA_IvarKvaal-(13).jpg
Bjørnheimveien_@RRA_IvarKvaal-(15).jpg
Bjørnheimveien_@RRA_IvarKvaal-(10).jpg
Bjørnheimveien_@RRA_IvarKvaal-(14).jpg
Bjørnheimveien_@RRA_IvarKvaal-(1).jpg
Bjørnheimveien_@RRA_IvarKvaal-(2).jpg
Bjørnheimveien_@RRA_IvarKvaal-(8)_FULLBW.jpg
Bjørnheimveien_@RRA_IvarKvaal-(3)_FULLBW.jpg
Bjørnheimveien_@RRA_IvarKvaal-(9)_FULLBW.jpg